Plastic Fotolijsten

Plastic fotolijst

Goede tijden moeten altijd in ons geheugen gegrift staan, toch? En er is geen betere manier om dat te laten gebeuren dan door alle foto's die we opnemen te belichten. De fotolijsten zijn dus essentieel.

Behalve dat ze helpen om foto's en illustraties te tonen en te beschermen, geven ze ook een mooi en onderscheidend tintje aan de decoratie. De plastic fotolijst maakt alles dus nog moderner en aantrekkelijker.

Of het nu zwart of gekleurd is, het kunststof frame zal niet onopgemerkt blijven! Bekijk dus de tips die we hebben gegeven om de decoratie van jouw huis te vernieuwen en al jouw foto's in een speciaal stuk weer te geven.

En het zijn niet alleen foto's: de plastic fotolijst kan ook spiegels versieren. Bekijk onze suggesties, laat je inspireren en laat het plastic frame jouw huiselijke omgeving transformeren!

Hoe gebruik je plastic fotolijsten in decoratie

Frames hoeven niet alleen maar een aanvulling te zijn op foto's en schilderijen. Vernieuw jouw woninginrichting met een spiegel met een kunststof lijst! Er zijn oneindig veel combinaties te maken met dit duo.

Een van de beste ideeën is om kleine spiegels te gebruiken en ze te versieren met gekleurde plastic frames van verschillende vormen. Maak een moderne compositie afgewisseld met een geel en rond stuk, een ander ovaal en roze, een ander turquoise en vierkant... Waar het om gaat is om de verbeelding te laten spreken en een vernieuwde decoratie te geven.

Deze combinatie van spiegel en plastic lijst kan in elke omgeving van het huis worden toegepast. Zelfs gangen zijn plaatsen die dit soort decoratie goed ontvangen, omdat het geven van leven aan een ruimte die weinig gebruikt wordt in de decoratie jouw goede smaak kan aanvullen met een decoratief tintje.

Stijlen maken met het plastic fotolijst

Er is geen tekort aan plastic frames om jouw huis te decoreren zoals je zich dat voorstelt.

Als het de bedoeling is om de decoratie romantischer te maken en met bucolische en landelijke aspecten, dan is niets beter dan een plastic frame met Provençaalse stijl. Met zijn zachte details en kleuren, vooral wit, brengt het een immense delicatesse over.

Tip: een spiegel met een plastic lijst in Provençaalse stijl past heel goed in slaapkamers, woonkamers en zelfs badkamers. Het is zelfs een geweldig idee om de badkamers van een bruiloftsfeest te versieren en zo waarde toe te voegen aan de decoratie.

Bovendien kan dit stuk vergezeld gaan van foto's van het koppel dat verspreid is op de tafels van het evenement, vooral op de hoofdtafel, waar de taart en de snoepjes staan.

Een klassieke stijl creëren

Het plastic frame kan ook meer sobere en klassieke stijlen in de omgeving brengen. Een zwart model is bijvoorbeeld perfect voor dit doel. Bovendien benadrukt het zwarte plastic kader het beeld op de foto nog eens extra. Met andere woorden, als het de bedoeling is om een mooie tekening, schilderij of onvergetelijk moment te benadrukken, dan is dit model het meest geschikt.

In de kinderkamer hoeft dus niet gezegd te worden wat het gekleurde frame kan doen. De sfeer wordt veel vrolijker, relaxter en levendiger, waardoor jouw kinderhoek nog specialer wordt.

Vond je de tips leuk? Investeer nu in dit decoratieve element in jouw huis, en vernieuw de sfeer met mooie en moderne stukken.