Wij gebruiken cookies om advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om toegang tot onze website te analyseren. Indien u verder gaat op deze website, gaat uw daarmee akkoord. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring
X

KOPERSBESCHERMING

SNELLE LEVERING

Betaalmethoden

Yourdecoration.nl heeft gekozen voor een samenwerking met Shop Pay (Shopify). Shop Pay is een Payment Service Providers (PSP). Zij regelen voor ons een veilige betaalomgeving!
Het is ons streven als onderneming om u als klant een optimale betaalervaring te geven. Daarom vinden wij het belangrijk om een compleet aanbod nationale en internationale betaalmethoden te accepteren.

Zodat u kunt bepalen hoe u wilt gaan betalen!

Wij bieden oa. de volgende betalingsmogelijkheden aan:

Ideal:

Via uw eigen bank, mits deze hieronder staat weergegeven.
-ABN AMRO
-ASN Bank
-Deutsche Bank
-Friesland Bank
-ING
-Rabobank
-RBS
-SNS bank
-Triodos Bank
-Van Lanschot Bankiers

Creditcard: 
-American Express
-Maestro 
-Mastercard 
-Visa

GPay/ApplePay:
Als u beschikt over een Google- of ApplePay account dan kunt u hiermee betalen.

Paypal:
Als u beschikt over een Paypal account dan kunt u hiermee betalen.

Klarna:
Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig!

Bankcontact (via Mollie)