Betaalmethoden

Yourdecoration.nl heeft gekozen voor een samenwerking met Shop Pay (Shopify). Shop Pay is een Payment Service Providers (PSP). Zij regelen voor ons een veilige betaalomgeving! Het is ons streven als onderneming om u als klant een optimale betaalervaring te geven. Daarom vinden wij het belangrijk om een compleet aanbod nationale en internationale betaalmethoden te accepteren.

Zodat u kunt bepalen hoe u wilt gaan betalen!
Wij bieden oa. de volgende betalingsmogelijkheden aan:

Ideal:
Via uw eigen bank, mits deze hieronder staat weergegeven.
- ABN AMRO
- ASN Bank
- Bunq
- Handelsbanken
- ING
- Knab
- Rabobank
- RegioBank
- Revolut
- SNS bank (Volksbank)
- Triodos Bank
- Van Lanschot Bankiers

Bancontact:
Via uw eigen bank, mits deze hieronder staat weergegeven.
- ABK Bank
- Argenta
- AXA Bank
- Bank J. Van Breda
- Belfius
- Beobank
- BNP Paribas Fortis
- bpost bank
- CBC Banque
- CPH Banque
- Crelan
- Deutsche Bank
- Fintro
- Hello Bank
- ING België
- KBC Bank
- Keytrade Bank
- Nagelmackers
- VDK Spaarbank

Creditcard: 
- American Express
- Maestro 
- Mastercard 
- Visa

Paypal (Mollie):
Als u beschikt over een Paypal account dan kunt u hiermee betalen.

Klarna (betaal later):
Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig!

Klarna (betaal nu):
Betaal nu van Klarna is een flexibele betaalmethode waarbij je kunt kiezen uit een online bank overschrijving of een machtiging. Met betaal nu kun je betalen met één klik. Klarna vraagt automatisch om extra gegevens als het nodig is. Hierdoor is het een ideale betaalmethode voor snelle aankopen en voor abonnementen. Klarna onthoudt de voorkeursbetaalmethode, dus klanten kunnen hun voorkeursbetaalmethode gebruiken zonder dat ze elke keer opnieuw hun gegevens moeten invullen.

Sofort
Sofort betaling is het directe overdrachtsproces van Sofort. Met Sofortbetaling kunt u tijdens het plaatsen van uw bestelling eenvoudig een overboeking van het betreffende bedrag naar uw online bankrekening regelen.

Let op: Heeft u gekozen voor de directe betaalmethode? Zodra de autorisatie is voltooid, wordt er een overboeking uitgevoerd vanaf de bankrekening van uw klant. De overboeking kan 2 tot 7 dagen duren, maar duurt doorgaans 3 werkdagen.