Alleen vandaag gratis verzending boven de €25,-

Privacy Policy

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GPDR) is op 25 mei 2018 in werking getreden.

 

Privacyverklaring Yourdecoration.be

 

Your Decoration BV, gevestigd aan Weegbree 9, 7443HA Nijverdal, Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

Your Decoration BV, Weegbree 9, 7443HA Nijverdal, Nederland +31 (0)316-249911

Naam bedrijf: Your Decoraion BV
Website: https://www.yourdecoration.be/
Inschrijfnummer KvK: 73660728
BTW-nummer: NL859618754B01

 

M.Booyink (bereikbaar via klantenserviceo@yourdeocration.be) is de Functionaris Gegevensbescherming van Yourdecoraton.be.

 

  1. Persoonsgegevens die wij verwerken

Your Decoration BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam

Geslacht (alleen verplicht veld bij achteraf betaling)

Geboortedatum (alleen verplicht veld bij achteraf betaling)

Adresgegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

IP-adres

Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

Gegevens over uw activiteiten op onze website

Internetbrowser en apparaat type

 

  1. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via klantenservice@yourdecoration.be, dan verwijderen wij deze informatie. 

 

  1. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Yourdecoration.be verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Het afhandelen van uw bestelling en betaling

Om goederen en diensten bij u af te leveren

Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

Yourdecoration.be analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

 

  1. Geautomatiseerde besluitvorming

Yourdecoration.be neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Yourdecoration.be) tussen zit. Yourdecoration.be gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: Shopify (webshop), Mailchimp (e-mailmarketing). 

 

  1. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Yourdecoration.be bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:  

  • Ten behoeve van het verwerken van de overeenkomst of via de aanmaak van een persoonlijk account verworven persoonsgegevens: tot maximaal 2 jaar na de laatste accountactiviteit/bestelling.
  • Via het nieuwsbrief-inschrijfformulier verzamelde e-mailadressen: tot uitschrijving uit de maillijst door Yourdecoration.be of uzelf. 

 

  1. Delen van persoonsgegevens met derden

Yourdecoration.be verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Yourdecoration.be blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. 

 

  1. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Yourdecoration.be gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. 

 

  1. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Yourdecoration.be en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar klantenservice@yourdecoration.be. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Yourdecoration.be wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

  1. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Yourdecoration.be neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via klantenservice@yourdecoration.be.