Fotolijsten op maat

Maak je eigen fotolijst op maat

Vul hieronder de maten van het in te lijsten werk (foto, poster of kunstdruk) in. Klik vervolgens op de button "Bereken prijs". Je komt dan in onze fotolijst configurator waar je kunt kiezen uit verschillende soorten fotolijsten, afmeting en kleuren.

  • Breedte (cm)

  • Hoogte (cm)

  • Bereken prijs

Standaard maat of een afwijkende maat
In onze collectie hebben we een aantal standaard maten waar je uit kunt kiezen. Bekijk hier een overzicht met onze standaard fotolijst maten.

Heb je een afwijkend formaat? Geen probleem! Wij kunnen (bijna) elk gewenst formaat voor je op maat maken. Vul hierboven de breedte en de hoogte in van je in te lijsten werk en wij maken de lijst voor je op maat.

Perfect op maat gemaakt frame voor jou
Het zoeken van het juiste formaat fotolijsten kan af en toe best moeilijk zijn, maar bij Yourdecoration.nl wordt het een stuk makkelijker voor jou gemaakt met onze fotolijsten op maat. Vul hierboven maten tussen 15cm en 100cm en klik op lijstmaker. Je komt dan in onze fotolijst configurator waar je uit verschillende type fotolijsten en kleuren kunt kiezen.

Bij ons kun je talloze fotolijsten in verschillende soorten maten vinden. De maat die je zoekt kun je zo aanklikken in ons navigatiesysteem. Zo ben je niet eeuwen bezig om het juiste formaat te vinden. Tevens hebben wij nog veel meer opties om de zoektocht nog wat makkelijker te maken. Weet je bijvoorbeeld al welke kleur fotolijst je wil of welk materiaal?

Dit zijn allemaal verschillende factoren die je kunnen helpen om de perfecte lijst op maat voor jou te vinden.

Retourneren van producten op maat
Producten die via "Fotolijsten op maat" van Your Decoration gekocht worden, worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificaties gemaakt. Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Fotolijsten geven karakter aan je woning
Het voordeel van fotolijsten op maat is dat je op een eenvoudige manier meteen veel sfeer kan creëren in jouw huis. Ga bijvoorbeeld voor een fotomuur. Je kunt je kamer echt tot leven laten komen door gebruik te maken van verschillende fotolijsten op maat.

Ook door verschillende fotolijsten te combineren creëer je een speels effect. Ook als je gebruik maakt van andere soorten maten en kleuren krijg je een hele andere sfeer, maar wel eentje met een persoonlijke touch. Met zo’n fotomuur is het ook leuk om jouw familie op verschillende manieren te belichten. 

Echter zijn er nog talloze andere manieren om jouw fotolijsten op te hangen. Ga bijvoorbeeld voor een drieluik. Hier hang je drie foto’s strak naast elkaar op met dezelfde afstand. Vaak zijn dit ook foto’s met dezelfde soort sfeer. 

Ga voor een toegankelijke maat 
Het is natuurlijk te begrijpen als je nog niet helemaal weet welke maat de juiste maat voor jou is. Om jou daar een handje bij te helpen hebben wij twee toegankelijke lijsten die altijd werken. Ga bijvoorbeeld voor een fotolijst 40x50 cm, dit is een gemiddelde fotolijst qua grootte. Deze lijst zou daarom overal passen en is ook geschikt voor de meeste foto’s. 

Wil je liever voor een vierkant model gaan, ga dan voor een fotolijst 30x30 cm. Deze fotolijst valt ook tussen de gemiddelde grootte en past daarom ook goed in ieder interieur. 

Het is eigenlijk de exact juiste grootte en zou het in elke kamer goed doen. Het leuke van deze afmetingen is ook dat je er meerdere naast elkaar kan ophangen. Zo krijg je een leuke fotomuur, maar hou je het wel in dezelfde stijl. Het ophangen van fotolijsten geeft ook net wat meer karakter aan je huis en kan wel hetgeen zijn dat jij al die tijd hebt gemist. 

Er is altijd genoeg keuze

Zoals al eerder is benoemd zijn onze lijsten in verschillende kleuren en materialen te verkrijgen. Zo hebben wij houten, MDF, kunststof en metalen fotolijsten. Je kunt dus ook handig filteren op welk materiaal lijst je graag wilt, zo wordt het kiezen misschien ook wat gemakkelijker. Ook hebben wij een ruim aanbod aan kleur. 

Zo hebben wij de standaard kleuren zoals zwart, wit, zilver en goud, maar mocht je een keer iets anders willen kun je ook kiezen voor blauw, eiken of rood. Op deze manier kun jij het precies naar jouw wensen uitzoeken. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Ga dan voor een zwarte fotolijst

Zwarte fotolijsten staan in ieder interieur en laten eigenlijk altijd wel de foto of poster tot zijn recht komen. Klinkt dit nou als muziek in je oren dan kun je gemakkelijk bij ons een zwarte fotolijst op maat bestellen. 

Bestel een fotolijst op maat die bij jou past!

Bij Yourdecoration.nl kun je dus gemakkelijk een lijst op maat bestellen. Het enige wat je hoef te doen is de juiste lijst zoeken en dat is bij ons ook zo gepiept. Het enige wat je moet weten is welke maat je wil, welke kleur en eventueel welk materiaal. 

Weet je deze drie factoren, dan is het alleen kwestie van de juiste fotolijst kopen. Zo makkelijk is het dus om jouw perfecte lijst te vinden. Ook kun je gewoon lekker rond scrollen op de site en wie weet kom jij op deze manier wel de juiste lijst tegen. 

Wij willen bij Yourdecoration.nl graag dat jij hetgeen kan vinden wat jij zoekt. Mocht dit niet zo zijn of heb je vragen neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice.