Diamond Painting Inlijsten

Diamond Painting Inlijsten

Lijsten Diamond Painting

Welke lijsten zijn geschikt voor diamond painting

Wij hebben een groot assortiment aan lijsten die beschikbaar zijn voor een diamond painting. Je kunt kiezen uit vier verschillende materialen: kunststof, aluminium, hout en MDF. Onze lijsten zijn beschikbaar in 55 afmetingen. De lijsten die geschikt zijn voor een diamond painting zijn:

Kunststof & Aluminium Fotolijsten
Kunststof Fotolijst Annecy 
Aluminium Fotolijst Aurora 
Aluminium Fotolijst Kent 
Aluminium Fotolijst New York 
Aluminium Fotolijst Tucson 

MDF Fotolijsten
MDF Fotolijst Catania 
MDF Fotolijst Mura 
MDF Fotolijst Liverpool 
MDF Fotolijst London

Houten Fotolijsten
Houten Fotolijst Birmingham
Houten Fotolijst Leeds 

Je kunt kiezen uit meer dan 11 verschillende type lijsten, 3 verschillende materialen, 55 afmetingen en meer dan 20 kleuren. Wij hebben alle lijsten die geschikt zijn voor diamond painting voor je op een rijtje gezet. Zo kun je je lijst precies naar jouw wensen maken. 
>> Bekijk hier alle Fotolijsten die geschikt zijn voor diamond painting inlijsting > 

Belangrijk om te weten:
- De lijsttypes Evry en Bordeaux zijn niet geschikt voor diamond paintings. De hoogte van het profiel van deze lijsten is niet hoog genoeg is om naast het kunststofglas, de achterwand ook nog een diamond painting te plaatsen.
- In onze fotolijsten wordt gebruik gemaakt van anti-reflex kunststofglas, waardoor het kan zijn dat van dichtbij de diamond painting wat wazig kan lijken.

De kleurrijke en sprankelende wereld van diamond painting

Diamond Painting is de rage van de afgelopen jaren. Met diamond painting kun je de meest prachtige werken maken met kristallen steentjes. Eigenlijk is het een beetje zoals borduren allen dan met steentjes. Er worden minuscule kleurrijke steentjes geplaatst op een canvas doek, uiteindelijk zorgt dit dan voor een bijzonder kleurrijk en glinsterend geheel. Echter is diamond painting niet voor iedereen weggelegd. Het vergt uren van je geduld, maar als je eenmaal klaar bent is dat het zeker waard. Ben je dus een echte diamond painting liefhebber en wil jij je prachtige kunstwerken op een mooie manier vertonen, dan kun je bij ons terecht voor de juiste lijst.

Je prachtige diamond painting inlijsten

Na uren en avonden ermee bezig te zijn geweest is het dan eindelijk zover; je diamond painting is eindelijk af. Na al dit harde werk wil je natuurlijk niet dat je kunstwerk zomaar ergens ligt weg te stoffen. Kies er dan voor om je diamond painting in te lijsten. Zo kun jij je kunstwerk echt tot zijn recht laten komen. Bij Yourdecoration.nl kun je talloze lijsten vinden die aan jouw wensen voldoen. Je kunt bijvoorbeeld voor verschillende kleuren, lijsten, maten en materialen kiezen. Zo zit er altijd wat voor jou tussen.

diamond painting foto klant
(ingelijste diamond painting ingestuurd door Mevr. M Kaptein)

Bekijk hier alle Fotolijsten die geschikt zijn voor diamond painting inlijsting > 

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.