Diamond Painting Inlijsten

Lijsten Diamond Painting

Welke lijsten zijn er beschikbaar voor diamond painting

Wij hebben een groot assortiment aan lijsten die beschikbaar zijn voor een diamond painting. Je kunt kiezen uit vier verschillende materialen: kunststof, aluminium, hout en MDF. Onze lijsten zijn beschikbaar in 55 afmetingen. De lijsten die geschikt zijn voor een diamond painting zijn:

Kunststof & Aluminium Fotolijsten
Kunststof Fotolijst Annecy va.€10,95
Aluminium Fotolijst Aurora va. €11,49
Aluminium Fotolijst Kent va. €15,95
Aluminium Fotolijst New York va. €21,95
Aluminium Fotolijst Tucson va. €19,95

MDF Fotolijsten
MDF Fotolijst Catania va. €13,95
MDF Fotolijst Mura va. €10,95
MDF Fotolijst Liverpool va. €18,95
MDF Fotolijst London va. €20,95

Houten Fototlijsten
Houten Fotolijst Birmingham va. €14,95
Houten Fotolijst Leeds va. €32,95

Belangrijk om te weten:
- De lijsttypes Evry en Bordeaux zijn overigens niet geschikt voor diamond paintings. De hoogte van het profiel van deze lijsten is niet hoog genoeg is om naast het glas, de achterwand ook nog een diamond painting te plaatsen.
- In onze fotolijsten wordt gebruik gemaakt van anti-reflex kunststofglas, waardoor het kan zijn dat van dichtbij de diamond painting wat wazig kan lijken.

Je kunt kiezen uit meer dan 11 verschillende type lijsten, uit 55 verschillende afmetingen en meer dan 20 kleuren. Zie je door al deze keuzes door het bomen het bos niet meer, dan kunnen wij je het nog gemakkelijker maken. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen uit welk materiaal of welke kleur. Zo kun jij het precies naar jouw wensen maken.

Bekijk hier alle Fotolijsten die geschikt zijn voor diamond painting inlijsting > 

De kleurrijke en sprankelende wereld van diamond painting

Diamond Painting is de rage van de afgelopen jaren. Met diamond painting kun je de meest prachtige werken maken met kristallen steentjes. Eigenlijk is het een beetje zoals borduren allen dan met steentjes. Er worden minuscule kleurrijke steentjes geplaatst op een canvas doek, uiteindelijk zorgt dit dan voor een bijzonder kleurrijk en glinsterend geheel. Echter is diamond painting niet voor iedereen weggelegd. Het vergt uren van je geduld, maar als je eenmaal klaar bent is dat het zeker waard. Ben je dus een echte diamond painting liefhebber en wil jij je prachtige kunstwerken op een mooie manier vertonen, dan kun je bij ons terecht voor de juiste lijst.

Je prachtige diamond painting inlijsten

Na uren en avonden ermee bezig te zijn geweest is het dan eindelijk zover; je diamond painting is eindelijk af. Na al dit harde werk wil je natuurlijk niet dat je kunstwerk zomaar ergens ligt weg te stoffen. Kies er dan voor om je diamond painting in te lijsten. Zo kun jij je kunstwerk echt tot zijn recht laten komen. Bij Yourdecoration.nl kun je talloze lijsten vinden die aan jouw wensen voldoen. Je kunt bijvoorbeeld voor verschillende kleuren, lijsten, maten en materialen kiezen. Zo zit er altijd wat voor jou tussen.

diamond painting foto klant
(ingelijste diamond painting ingestuurd door Mevr. M Kaptein)

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.