Fotolijsten met passe-partout laten jouw foto’s stralen

Fotolijsten met passe-partout laten jouw foto’s stralen

Fotolijsten Passe-Partout

Heb jij een bijzondere foto waar je veel waarde aan hecht of heb je bijvoorbeeld een prachtige tekening gemaakt, maar weet je niet hoe je deze op beste manier kan vertonen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Namelijk een fotolijst met passe-partout.

Door gebruik te maken van een passe-partout wordt de aandacht nog meer gevestigd op jouw foto of kunstwerk. Doe je dit ook nog eens in combinatie met de juiste fotolijst dan weet je zeker dat jouw kunstwerk dé eyecatcher van het huis wordt.

Wat is een passe-partout fotolijst?

Nou dat is heel simpel uitgelegd. Het is een fotolijst met daarin een passe-partout. Gebruik maken van een passe-partout in een fotolijst draagt ook enkele voordelen met zich mee zoals dat jouw foto of kunstwerk niet direct tegen het glas komt en het hierdoor niet beschadigd.

Ook kun je de lege ruimte goed vullen met een passe-partout of als je bijvoorbeeld een stukje van de foto wil wegwerken is dit ook een goede optie daarvoor.

fotolijst passe-partout

Bij ons kun je het helemaal naar jouw wensen samenstellen

Fotolijsten met passe-partouts zijn dus van vele markten thuis. Het mooiste bij ons is ook nog dat jij het helemaal kan samenstellen hoe jij het wilt! Je hebt dus de mogelijkheid om de lijst uit te zoeken, maar ook de passe-partout. Bij ons heb je keuze uit een groot assortiment fotolijsten denk hierbij aan verschillende kleuren, maten en materialen, maar dat is het niet het enige.

Je kunt namelijk bij ons ook kiezen uit verschillende soorten passe-partouts. Denk bijvoorbeeld aan verschillende kleuren, maar ook andere breedtes.

Gebruik onze configurator voor nog meer gemak

Heb jij een specifieke soort maat nodig en kun jij deze niet vinden op onze site? Wees dan niet getreurd want bij ons kun je nu ook een fotolijst op maat online betellen. Met deze configurator kun jij je eigen afmeting kiezen en zo je eigen lijst uitzoeken. Je hebt de keuze uit onze verschillende materialen, maar ook uit verschillende kleuren. Zo zit er altijd wel wat tussen voor jou. 

De manier om jouw foto goed uit te lichten Een foto inlijsten met passe-partout geeft een wereld van verschil mee aan je foto of kunstwerk. Door gebruik te maken van een passe-partout belicht jij je foto nog net wat meer. Ook is het leuk om door middel van een fotolijst met passe-partout wat extra contrast mee te geven.

Neem bijvoorbeeld een kijkje tussen fotolijsten 60x60 cm, dit is een grote vierkante fotolijst. Perfect voor een prachtige foto waar je veel waarde aan hecht. Zo kun jij op de juiste manier jouw foto in de schijnwerpers zetten.

Fotolijsten met Passe-Partouts

Heb je bijvoorbeeld een mooie zwart wit foto, maar weet je niet helemaal hoe je deze het beste kan laten uitkomen? Dan kun je bijvoorbeeld gebruik maken van zwarte fotolijsten 20x40 cm en dan een witte passe-partout erbij nemen. Aangezien de foto zwart wit is en je maakt gebruik van een zwarte fotolijst met een witte passe-partout creëer je een heel leuk contrast. Je oog valt dan ook meteen op de foto en wordt op deze manier een echte eyecatcher in jouw huis.

Onze fotolijst 20x40cm is een kleine lijst, omdat die klein is betekent dat niet dat die minder leuk is. Je kunt meerdere lijsten met deze afmetingen halen en zo een leuke fotomuur maken.

Hetzelfde geldt voor een fotolijst 35x35 cm, dit is een gemiddelde grootte qua fotolijst. Doordat de fotolijst vierkant is, geeft dit ook een leuke sfeer mee. Met deze fotolijsten kun je ook een toffe sfeer creëren in jouw huis. Ga bijvoorbeeld voor een fotomuur of verspreid overal in je huis deze fotolijsten. Omdat je ze dan niet bij elkaar zet lijkt het anders, maar toch creëer je dan een rode draad in jouw inrichting.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.