Een fotolijst ophangen zonder te boren

Een fotolijst ophangen zonder te boren

Het klinkt moeilijk, maar eigenlijk is het heel eenvoudig. Een fotolijst ophangen zonder boren is zeker mogelijk. Er zijn hier verschillende manieren voor. In deze blog kun je lezen welke manieren dit zijn. 

Een fotolijst ophangen zonder boren klinkt natuurlijk als iets onmogelijks, toch kan het zeker wel. Het ophangen van fotolijsten is iets erg eenvoudigs. Je moet alleen weten op welke manier je het wilt gaan doen. 

Fotolijst

Bij bepaalde muren kun je eenvoudig een spijker erin slaan. Aan de spijker kun je dan makkelijk de fotolijst ophangen. Zo kun je eenvoudig lijsten ophangen zonder te boren. Wil je geen spijker in een muur slaan, dan hebben wij nog wel enkele mogelijkheden om jouw lijst op te hangen. 

Fotolijsten ophangen is nog nooit zo makkelijk geweest

Wat ook een manier kan zijn, is gebruik maken van plakstrips. Dit zijn zelfklevende strips die je aan de fotolijst kan plakken en dan aan de muur. Dit is een eenvoudige manier om een lijst ophangen zonder te boren. Op deze manier kun je ook eenvoudig wisselen van fotolijsten. 

Op deze manier weet je ook zeker dat jij geen drastische maatregelen moet nemen voor jouw muur. Je eindigt niet met gaten in je muur en zo is de kans op je muur beschadigen ook een stuk kleiner geworden. 

fotolijsten

Je hebt natuurlijk ook nog de mogelijkheid om je fotolijst neer te zetten tegen de muur aan. Houd er rekening mee dat onze fotolijsten niet een standaard hebben om op zichzelf te kunnen staan. Toch kan het er heel gaaf uitzien om deze op een wandplank te zetten tegen de muur aan. 

Een fotolijstje ophangen zonder boren is dus makkelijk te realiseren. Het gaat er alleen om welke manier je het beste bij jou vindt passen. Ook moet je er rekening mee houden wat de grootte is van de fotolijst. Door de grootte en het materiaal van de fotolijst kan deze ook ook een stuk zwaarder zijn. Hier moet je goed bij opletten als je deze bijvoorbeeld met strips tegen de muur aan plakt. Je hebt dan waarschijnlijk net wat meer er van nodig. 

Fotolijsten in overvloed

Wij hebben talloze fotolijsten in verschillende materialen, afmetingen en kleuren. Zo zit er altijd wel een fotolijst voor jou tussen. Een zwarte fotolijst past vaak in ieder interieur. Dit komt doordat de kleur ook vaak terugkomt. Het zorgt voor een stuk meer sfeer in jouw woning. 

Natuurlijk hebben wij nog veel meer kleuren. Een gouden fotolijst is bijvoorbeeld ook een goede optie. Het straalt een vorm van warmte uit. Wat ook veel gekozen wordt is een houten fotolijst. Deze hebben wij in verschillende kleuren en zullen zeker stralen in jouw woning. Hout is namelijk een materiaalsoort dat ook in ieder interieur wel voorkomt. Daarom past dit ook overal bij. 

Onze fotolijsten zijn verkrijgbaar in 55 verschillende standaardmaten. Mocht je een afwijkende afmeting hebben, dan kun je ook bij ons terecht. Bij ons kun je namelijk een fotolijst op maat bestellen. Hier vul jij je eigen afmeting in en wij maken deze fotolijst dan. Houd er wel rekening mee dat je de maat moet invullen van het werk dat je wilt inlijsten. Wij hanteren namelijk de binnenmaten. Ook hanteren wij de binnenmaten van onze standaard maten fotolijsten. 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.