Herdenk je huisdier met een prachtige foto

Herdenk je huisdier met een prachtige foto

Een huisdier hebben kan een huis veel vreugde brengen. De altijd blije hond die op je wacht wanneer je binnenkomt of een kat die niet kan wachten om samen te knuffelen op de bank. In een mum van tijd is jouw huisdier een groot gedeelte van je huis en hoort deze echt bij de familie. Niets is dan ook moeilijker om hier afscheid van te nemen. Het overlijden van een huisdier kan dan ook echt als een bom inslaan, maar wij hebben prachtige mogelijkheden om jouw huisdier voor altijd te herinneren. 

Fotolijsten hond

Geef jouw hond een mooi plekje in huis

Een gedenk fotolijst voor je hond is bijvoorbeeld een van de dingen die je kunt doen. Het is in feite een fotolijst met herinneringen van je hond. Op deze manier kun jij nog steeds genieten van jouw trouwe viervoeter en het geeft ook nog een zeker soort van sfeer aan je huis. Het is een persoonlijke aanwinst aan jouw interieur. Een fotolijst overleden hond zorgt ervoor dat jij je hond niet kan vergeten, maar ook dat jouw hond altijd een plekje in huis heeft. Zo blijft je trouwe hond altijd bij je. 

Om jouw huisdier nog beter te gedenken zijn er nog meer opties. Naast het plaatsen van een foto van je overleden huisdier, kun je er ook wat bij neerzetten dat jouw huisdier ook echt kenmerkt. Denk hierbij aan de halsband, favoriete speeltje of zelfs een voerbak. Op deze manier wordt vaak het verwerken van het overlijden wat fijner. Je hebt namelijk nog steeds alle herinneren kunnen bewaren door middel van een foto en wat andere spulletjes van waarde.  

Herdenk je kat op een prachtige manier met een foto

Katten staan vaak bekend als eigenwijze dieren, maar zodra ze zich op hun gemak voelen kunnen ze niet meer zonder je. Ze vinden het heerlijk om te knuffelen en zijn gek op aandacht. Het verliezen van je kat is dan ook een zware klap, maar zelfs bij ons hebben wij daar wat voor. Het plaatsen van een fotolijst overleden kat in je huis is vaak een hele mooie toevoeging aan je interieur. Ook zorg jij er hiermee dat jouw kat voor altijd voort blijft leven. het is een prachtige manier om jouw lieve huisdier voor altijd bij je te laten blijven. 

Fotolijsten kat

Voor fotolijsten zit jij hier zeker goed

Bij Yourdecoration.nl kun je zeker wat vinden om jouw dierbare momenten te koesteren. Wij hebben talloze verschillende fotolijsten waar jij uit kunt kiezen. Onze fotolijsten zijn in veel verschillende formaten, materialen en zelfs kleuren te verkrijgen. Wat je ook bij ons kunt doen is je eigen fotolijst op maat maken. Als jij een maat wilt die niet tussen een van onze standaard maten valt, dan heb jij nu de mogelijkheid om je eigen maat te kiezen. Zodra jij je eigen maat hebt gekozen, kun je ook nog een kiezen voor welke lijst en kleur. Zelfs heb je de mogelijkheid om een passe-partout erbij te nemen. 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.