Blaas weer leven in jouw woning met een posterwand

Blaas weer leven in jouw woning met een posterwand

Met een posterwand kun jij een hele kamer tot leven brengen. Een posterwand maken is een erge populaire, maar ook tijdloze manier om jouw muur wat meer sfeer mee te geven. Je hebt talloze opties om jouw fotowand te maken.

Je kunt gaan voor een wandposter in de woonkamer, maar ook voor een posterwand voor in de slaapkamer. Eigenlijk kun je overal een posterwand maken, zolang het maar in jouw straatje past. Het mooie aan een fotowand is, is dat je het zo eigen mogelijk kunt maken.

Fotolijsten

Zo maak je een posterwand

Maar hoe maak je nou een fotowand precies? Eigenlijk is dat heel eenvoudig. Er zijn alleen een paar punten waar je rekening mee moet houden. Je moet weten welke lijsten en posters je wilt en natuurlijk voor welke indeling je wilt gaan. En ga je voor een grote wandposter of een kleine? Dit zijn allemaal factoren waar je rekening mee moet houden als je een posterwand wilt maken.

Wil je gaan voor een moderne en tijdloze look dan zijn zwarte lijsten altijd goed. Wil je iets meer sfeer toevoegen aan je interieur, dan kunnen houten fotolijsten hier erg goed op inspelen. 

Maak het helemaal eigen

Het is ook handig om te weten welk thema je wilt vastleggen in jouw posterwand. Het leuke aan een fotowand is dat jij je interesses of bijzondere momenten ook vast kan leggen.

Heb je bijvoorbeeld een hele bijzondere reis gemaakt naar New York, dan is bijvoorbeeld een heel leuk idee om posters van New York in jouw posterwand te verwerken. Zo kun jij altijd deze bijzondere reis onthouden.

Posters
Wij hebben talloze New York posters in verschillende maten, in kleur, maar ook in het zwart wit. Met deze posters kun jij zeker jouw speciale reis niet meer vergeten.

Het leuke aan een posterwand is daarom ook dat jij je bijzondere herinneringen kan vereeuwigen aan de muur. Op deze manier heb je echt wat origineels aan de muur hangen en past het helemaal bij jou.

Hoewel je posters eigenlijk door het hele huis kunt hangen, hebben wij wel een aantal collecties gemaakt waardoor het kiezen misschien toch wat makkelijker gaat. Wij hebben bijvoorbeeld een collectie aan posters voor in de woonkamer, slaapkamer posters en zelfs voor de kleintjes onder ons hebben wij posters voor in de kinderkamer.

Deze poster zijn natuurlijk ook gewoon te vinden op onze site, maar dit kan het kiezen toch wat makkelijker maken. Voor een kinderkamer kun je natuurlijk ook meerdere kanten opgaan, is jouw kind helemaal fan van Disney? Ga dan voor verschillende posters van Disney karakters.

Ook hebben wij posters met een educatieve ondertoon. Denk hierbij aan de verschillende tafels en het alfabet. Dit zijn ook erg leuke posters voor in de kinderkamer.

Wij maken het nog makkelijker voor jou!

Er zijn natuurlijk nog talloze andere ideeën waar je voor kunt gaan. Als tip kunnen wij je wel meegeven dat het handig is om alvast een plan te hebben voor je fotowand.

Het is namelijk zonde om al spijkers in de muur te slaan en er dan pas achter te komen dat het niet helemaal hangt zoals jij het echt wilt. Wat je dan bijvoorbeeld kan doen zijn de lijsten met posters eerst op de grond neer te leggen. Zo kun je kijken welke combinatie het beste bij jou past en kun je daarna echt aan de slag met ophangen.

Ook zijn er nog twee verschillende manieren om jouw poster op te hangen. Je kunt namelijk kiezen om de poster in te lijsten, maar je kunt ook gebruik maken van een posterstrip. Een fotolijst spreekt voor zich. Je kunt hier eenvoudig de poster inlijsten en zo weet je zeker dat jouw poster niet beschadigd.

Posterwand
Met een posterstrip is het iets ander verhaal. Bij een posterstrip heb je twee strips waarin je de poster bevestigd. Aan de bovenste strip heb je een ophangoog waar een dun touwtje aan bevestigd kan worden en zo kun je de poster ophangen.

De onderste strip heeft zorgt voor het gewicht, waardoor de poster altijd strak komt te hangen. Het is dus aan jou de keuze om te gaan voor een fotolijst en/of een posterstrip.

Het is wel zeker dat je bij Yourdecoration.nl zeker terecht kan voor fantastische fotolijsten, fotobehang en natuurlijk posters.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.