Een natuurlijke sfeer creëer je met houten fotolijsten

Een natuurlijke sfeer creëer je met houten fotolijsten

Bij Yourdecoration.nl heb je talloze soorten houten fotolijsten, dus ben jij helemaal dol op een natuurlijke uitstraling? Dan zit je bij ons aan het goede adres.

Heb jij bijvoorbeeld een landelijke, Bohemian of een Scandinavische stijl in jouw huis, dan maak je het met een houten lijst nog meer een geheel. Houten fotolijsten kunnen vaak in de meest kille ruimtes toch voor een warme uitstraling zorgen.

De lijsten zijn veelzijdig en tijdloos, daarom komen ze dus eigenlijk in elke soort interieur altijd goed uit.

Waarom kiezen voor hout?

Het mooie aan houten fotolijsten is dat ze echt het verschil kunnen maken in een interieur. Hout is ook vaak erg populair, omdat het een element is dat in elk huis wel terugkomt. Het vult elkaar daarom dan ook goed aan. Ook wil jij natuurlijk dat jouw dierbare foto’s op de juiste manier naar voren komen, met een van onze soorten houten fotolijsten zit je daar zeker goed mee.

 Houten fotolijsten

Het grote verschil met de andere materialen lijsten is dat het een natuurlijk product is. Dit betekent dat je te maken kan krijgen met een ruwe houten fotolijst, toch kan dat vaak zorgen voor net wat meer sfeer. Juist de nerven in het hout die je nog kunt zien heeft een heel mooi effect. Vaak geeft dat net een extra zetje aan de foto, wat bijvoorbeeld een gladde, strakke lijst niet kan bieden.

De juiste maat zit er zeker voor jou tussen

In ons assortiment houten fotolijsten zitten er zeker ook wat populaire varianten tussen. Een van de lijsten die het erg goed doet is een fotolijst zwart hout. Met zwarte houten fotolijsten komen jouw ingelijste beelden helemaal tot zijn recht. Het zwarte hout zorgt er vaak voor dat de aandacht helemaal op het beeld wordt gevestigd.

Onze zwarte fotolijsten zijn ook verkrijgbaar in wel 55 verschillende maten. De kleinste maat begint bij 18x24 cm en de grootste waarmee die eindigt is 75x100 cm. Daarin zitten nog 53 andere maten waar je uit kunt kiezen. Je weet dus zeker dat je bij ons wel een fotolijst op maat kan vinden.

Houten Fotolijsten 

Een van de maten die bijvoorbeeld heel goed loopt is de 50x70 cm. Een 50x70 cm fotolijst is een middelgrote maat. Deze maat past ook vaak goed in elke kamer, ook is het bijvoorbeeld mooi als je meerdere fotolijsten van 50x70 cm naast elkaar hangt. Op deze manier creëer je echt een geheel bij jouw thuis.

Ben jij op zoek naar en specifieke maat, maar staat deze niet tussen onze collecties? Dan kun je ook gebruik maken van onze fotolijsten op maat. Hier kun jij je eigen maat invullen en kun je kiezen uit onze verschillende materialen en kleuren. Zo kun jij de perfecte lijst uitkiezen voor jouw woning. 

Momenteel zie je ook vaak dat mensen gebruik maken van een grote fotolijst in bijvoorbeeld de woonkamer. Maak daarom gebruik van een houten fotolijst in het groot. Kies bijvoorbeeld voor de houten lijst Liverpool in het zwart met een gouden randje. Deze lijst is een ware blikvanger voor bij jou in de kamer.

Houdt je meer van een retro stijl? Dan is een vintage fotolijst hout ook wat voor jou.

In onze houten fotolijst collectie zitten er genoeg vintage ogende lijsten tussen.

Maak het jezelf nog makkelijker

Ook heb je nog de mogelijkheid om gebruik te maken van een passe-partout. Met een passe-partout zorg je er vaak voor dat jouw beelden nog beter belicht worden en dat de aandacht er echt naar toe wordt getrokken.

Een houten fotolijst met passe-partout laat menig mens versteld staan. Om van de houten fotolijsten en de passe-partouts een nog beter beeld te krijgen, kun je gebruik maken van onze configurator.

Houten Fotolijsten

Bij onze inlijst configurator kun je onze lijsten nog beter zien. Je kunt alle andere kleuren zien, je kunt de verschillende maten zien en je kunt ook een passe-partout toevoegen. Zo weet je zeker dat jij voor de juiste lijst kiest. Hoe handig is het wel niet om je eigen fotolijst op maat samen te stellen. 

Tot slot zijn de houten fotolijsten erg makkelijk in gebruik. De fotolijsten zijn voorzien van metalen klemmen zodat je het frame eenvoudig kunt openen om het motief te verwisselen. Het ophangen van de lijst is ook zo gedaan. Je hebt eigenlijk enkel een schroef en wat gereedschap nodig om de lijst op te hangen.

Door het duurzame materiaal weet je ook zeker dat je een lijst hebt die jaren meegaat. Weet je niet helemaal als een houten fotolijst is neem dan een kijkje naar onze aluminium fotolijst of onze kunststof fotolijst.

Een aluminium fotolijst is een hele andere soort lijst, deze zou perfect uitkomen als je van een strakke en moderne inrichting houdt. Hetzelfde geld voor een kunststof fotolijst.

Uiteindelijk kun je vast en zeker wel de perfect lijst voor jou bij ons vinden.

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.