Zet je vader in het zonnetje met Vaderdag

fotolijst

Vaderdag, de dag waarop jij de mogelijkheid hebt om je vader even een keertje extra in het zonnetje te zetten. Nou is dit natuurlijk een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Een cadeau verzinnen gaat niet altijd meteen van een leien dakje, maar wij van Yourdecoration.nl hebben daar misschien wel een idee voor. Wat dacht je van een Fotolijst voor Vaderdag.

Een Vaderdag fotolijst kan nog wel eens het perfecte cadeau voor jouw vader zijn. Het is namelijk een persoonlijk cadeau en het is een herinnering die altijd bij je vader blijft.

Ga eens voor een persoonlijke fotolijst

Het mooie aan een Vaderdag fotolijst is dat het eigenlijk altijd een goed idee is. Het is een cadeau dat eigenlijk iedereen leuk vindt om te krijgen. Het leuke eraan is, is dat je het ook zo persoonlijk kan maken als jij wilt. Stop bijvoorbeeld een leuke foto van jullie samen in het fotolijstje.

Het geven van een foto spreekt meer dan duizend woorden en zal daarom ook altijd goed in de smaak vallen. Met foto’s kun je natuurlijk ook nog verschillende kanten mee opgaan. Ga je namelijk voor een fotolijst met een vader en zoon foto of een vader en dochter foto kan ook, maar er zijn nog meer soorten foto’s wat je kunt gebruiken.

Recreëer bijvoorbeeld een foto van vroeger na. Geef dan de oude foto en de nieuwe foto in een fotolijstje. Dit is niet alleen een persoonlijk cadeau, maar het heeft ook nog een grappige kant.

Ben je niet helemaal van de foto’s, maar wil je toch wat persoonlijks geven. Dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een fotolijst met Vaderdag quotes te geven. Deze leuke, korte, maar ook pakkende teksten zal jouw vader vast helemaal fantastisch vinden.

Het is ook erg leuk om meerdere van de teksten in meerdere fotolijstjes te geven, zo kan die overal een fotolijstje neerzetten. Door een fotolijstje met Vaderdag quotes weet jij zeker dat jij een van de meeste originele cadeaus hebt die je maar kunt bedenken.

Fotolijsten

Kiezen kan moeilijk zijn, maar wij kunnen je helpen

Nou ben je bijna zover. Je hebt nu al helemaal bedacht wat voor cadeau je wilt geven. Namelijk een fotolijstje met een foto/foto’s of een lijstje met quotes en natuurlijk kun je ook kiezen voor beide ideeën, maar nou blijft er toch nog wat over om te kiezen, namelijk welke kleur fotolijst, welke grootte en eventueel welk materiaal.

Bij ons heb je een breed scala aan fotolijsten, zoveel dat je misschien af en toe door de bomen het bos niet meer ziet, maar scheelt dat wij handige opties hebben om je zoektocht wat sneller af te ronden. Je kunt namelijk filteren op de verschillende kleuren, groottes en materialen. Om het je misschien nog wat makkelijker hebben wij ook enkele ideetjes die je voort kunnen helpen.

Ga bijvoorbeeld voor een fotolijst 21x30 cm, dit is een relatief kleine fotolijst en zou overal goed uitkomen. Het leuke aan deze fotolijsten is dat je er ook meerdere van kunt nemen en zo een soort fotolijst collage mee kunt nemen. Wil je toch liever een wat grotere lijst dan kun je goed gaan voor een 50x60 cm fotolijst of een 42x59,4 fotolijst, beter bekend als een A2 grootte.

Deze lijsten zijn ongeveer middelgroot en zullen ook echt een eyecatcher in de kamer zijn. Van deze lijsten kun je er natuurlijk ook meerdere naast elkaar hangen. Dit zou een goede manier zijn om de muur en ruimte wat meer op te fleuren. Door het ophangen van deze mooie fotolijsten krijg je meteen een compleet andere sfeer in je huis en laten we eerlijk zijn wie wil dat nou niet.

Bij ons heb je dus een ruim aanbod aan hele mooie fotolijsten, dus laat je verrassen en zoek een lijst uit.

fotolijst

Maak gebruik van onze inlijst configurator

Ben je een erge twijfelaar en krijg je maar geen goed beeld van de lijst? Dan hebben wij daar ook een manier op. Op onze site kun je gebruik maken van een inlijst configurator. Hier staan al onze fotolijsten in met de verschillende kleuren, groottes en materialen. Je kunt dus in een 3D manier zien hoe de fotolijst eruitziet.

Het gebruik maken van de configurator is natuurlijk erg handig en geeft je veel inzichten over het product. Wat ook leuk is aan de configurator is dat je ook kan kijken hoe een passe-partout in je lijst eruit zal zien. Een passe-partout kan ervoor zorgen dat jij foto er echt helemaal uitspringt.

Onze passe-partouts zijn ook verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten. Bij ons heb je dus zeker opties genoeg om uit te kiezen en zo zit er altijd wel wat voor jou tussen.