Kunststof Fotolijst Evry

Over de Evry fotolijsten

De Evry fotolijsten zijn de ideale fotolijsten voor bij jou in huis. Evry is een kunststof wissellijst, daarbij worden al onze kunststof lijsten gemaakt in onze eigen lijstenmakerij. Hierdoor ben je verzekerd van een goede kwaliteit en je bent er zeker van dat je een goede kwalitatieve lijst krijgt. Tevens zitten er nog veel meer aspecten aan onze Evry fotolijsten. Bekijk hier alle Evry Fotolijsten > 

Enkele aspecten van de Evry fotolijst

De Evry fotolijsten zijn in veel verschillende maten te verkrijgen. Van 18x24 cm tot 75x100 cm en alle maten die daar tussenin zitten. Als je op de site kijkt bij de fotolijsten zie je welke verschillende maten dit allemaal zijn. Het leuke aan de Evry lijsten is ook dat je ze zowel horizontaal als verticaal kan gebruiken. Je kunt met de Evry fotolijsten dus veel kanten mee op. Tevens zijn onze Evry lijsten in maar liefst zes verschillende kleuren verkrijgen. Je hebt de keuze uit Zwart hoogglans, Zwart mat, Wit hoogglans, Champagne en antraciet. Het is dus wel zeker dat er zeker een kleur voor jou tussen zit.

De lijsten hebben een profielhoogte van 16 mm en een profielbreedte van 9 mm. Het glassoort in de Evry fotolijsten is polyster apet anti-reflex waarvan de glasdikte 1 mm is. Ons anti-Reflex glas is UV-werend en het zorgt ervoor dat jouw kunstwerk niet verkleurd. Daarbij is het glas ook nog eens makkelijk te reinigen en daarbij bovenop heb je ook geen reflectie door het glas.

Houdt hier rekening mee

Hoewel je veel kanten op kan gaan met onze Evry fotolijst, moet je ook even opletten dat deze fotolijst niet geschikt is voor een passe-partout. Het profiel is hier namelijk niet hoog genoeg voor, om naast het glas en de achterwand een passe-partout ertussen te plaatsen. Let op de Evry fotolijst is niet geschikt voor Diamond Paintings. 

Een aantal kenmerken van Fotolijst Evry
Materiaal: Kunststof
Geschikt voor passe partout: Nee
Geschikt voor Diamond Painting: Nee
Bevestiging: Ophangoog
Plaatsing: Ophangen horizontaal en verticaal
Profielbreedte: 9 mm  
Profielhoogte: 16 mm
Open systeem: Open Klikken (video)
Glastype: Polyester Apet Anti-Reflex 1mm
Kleuren: Bekijk hier alle beschikbare kleuren
Style: ??
Profielrand: ??