Passe-partout op maat bestellen?

 Passe-partout

Een passe-partout kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Heb je bijvoorbeeld een bijzonder mooie foto die je wilt inlijsten, maar past deze niet helemaal in de fotolijst vanwege het formaat van de foto? Dan kun je juist goed gebruik maken van een passe partout op maat.  

Een passe partout kun je ook gebruiken om je foto of een detail op je foto nog beter uit te laten komen. Je kunt passe-partouts op maat dus gebruiken als opvulling van de lijst, om een bepaald gedeelte te verbergen of juist om je foto nog wat beter te belichten. Ook beschermt een passe-partout meteen je foto, dit komt doordat de foto nu niet rechtstreeks tegen het glas aankomt. 

De passe-partouts op maat zijn in bijna in alle gevallen gemaakt van karton. 

Talloze verschillende kleuren aan passe-partouts

Passe-partouts op maat vinden kan af en toe nog wel eens een moeilijk iets zijn. Vaak zijn de passe-partouts niet altijd in elke maat te vinden, maar dat is nu voor jou voorbij! Bij Yourdecoration.nl vind je allerlei soorten passe-partouts in talloze verschillende maten. Zo weet je zeker dat je bij ons altijd terecht voor de juiste maat die jij zoekt. 

Om de keuze voor je nog wat makkelijker te maken kun je op onze website ook gebruik maken van een inlijst configurator. Hier kun je precies kijken welke lijst en passe-partout het beste staat. Het gebruik maken van onze configurator kan net die ene twijfel bij je weghalen. Een passe-partout op maat bestellen wordt dan zo ook erg makkelijk voor je gemaakt.

Vaak kiezen mensen snel voor een passe-partout in de kleuren zwart of wit, maar wil jij toch een keer iets anders? Ga dan voor gekleurde passe-partouts op maat. Wat dacht je van geel, wijnrood of mintgroen. Door gebruik te maken van deze kleuren kan het zijn dat jouw foto of kunstwerk juist nog meer tot zijn recht komt. 

Kies er dus zeker voor om een passe-partout op maat te bestellen. 

Ga voor de juiste passe-partout op maat

Heb je gekeken naar jouw foto die je wilt inlijsten en weet je eenmaal welke maat lijst je nodig hebt, dan staat er je nog een keuze te wachten. Je moet natuurlijk nog de grootte van je passe-partout op maat bepalen, maar dat is niet het enige. Het is namelijk ook belangrijk om de juiste dikte voor de rand van het karton te kiezen. 

Het is namelijk zo dat een te dunne rand ervoor zorgt dat je nog steeds een stukje van de lege rand rondom de foto ziet en dat zou ook erg zonde zijn. Een dikkere rand kan in tegenstelling er juist voor zorgen dat een deel van jouw foto wegvalt. 

Het is wel van groot belang dat je de juiste maat kiest, want het is natuurlijk wel belangrijk dat jij je foto’s op de mooiste manier presenteert. Je kunt bij ons passe-partouts kopen met randen die van diktes uitlopen van 3 tot 6 centimeter.

Passe-partouts

Laat jouw foto tot leven komen 

Een passe-partout op maat bestellen is bij Yourdecoration.nl erg makkelijk om te doen. Je hoeft er alleen zeker van te zijn welke maat en kleur je nodig hebt en dat is het. Hou er wel rekening mee dat door de passe-partout de fotomaat wat kleiner wordt. Een passe-partout van 50x70 cm past perfect in een fotolijst met dezelfde maat, maar de uiteindelijke fotomaat wordt dan 40x60cm. 

Heb jij dus bijvoorbeeld een fantastische tekening gemaakt en wil jij die graag op de juiste manier belichten. Maak dan gebruik van een passe-partout zo komt jouw tekening nog meer tot zijn recht. Passe-partouts zijn in alle maten te verkrijgen. Ga bijvoorbeeld voor passe-partout van 40x50cm, dit is een gemiddelde maat en is daarom ook erg toegankelijk voor iedereen.

Heb jij een prachtige zwart wit foto en wil je deze echt tot leven laten komen? Ga dan voor een witte passe-partout, zo komt jouw foto compleet tot zijn recht en wordt het een echte eyecatcher. Nog een passe-partout maat die goed in de smaak valt is de passe-partout 30x40cm

Dit is ook een gemiddelde maat en zorgt er natuurlijk ook weer voor dat jouw foto of kunstwerk nog beter uit zijn veren komt.

Passe-partouts