Posterstrips

Posterstrip

Het is natuurlijk leuk om spullen in je huis op te hangen. Veel mensen hebben namelijk kale muren en dat is natuurlijk zonde. Het ziet er niet echt mooi uit en bovendien voegt het weinig toe aan je interieur. Het is veel leuker om er bepaalde dingen neer te hangen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan posters. Als het echter gaat om posters ophangen, dan zijn er veel problemen waar mensen mee te maken krijgen. Hieronder zullen we de meest herkenbare problemen even kort bespreken. Vervolgens zullen we met oplossingen komen, zodat dit probleem bij jou in de toekomst niet meer voorkomt.

Grote gaten in de muren

Een punt met posters is dat je vaak gaten in de muren moet boren om ze goed op te hangen. Er zijn echter meerdere problemen met het boren van gaten in de muur. Allereerst ziet het er niet mooi uit. Zodra je de poster weer weg gaat halen heb je daar allemaal gaten. Maar een ander probleem is dat je soms helemaal geen gaten in de muur mag boren. Dit is bijvoorbeeld het geval als je een huis gaat huren. Bovendien loop je ook risico dat je per ongeluk in elektriciteitsdraden gaat boren. Er zijn dus veel risico's waar je rekening mee moet houden. Omwille van die reden is dat niet de beste methode om posters op te hangen.

Plakspullen

Een andere methode is om het met plakband te doen of andere spullen te gebruiken. Maar ook dat kan lastig zijn. Je hebt dan weliswaar geen gaten en dergelijke in de muur, maar vaak werkt dit niet goed. Vaak blijft de poster bijvoorbeeld niet goed hangen, of er zijn weer andere problemen. Al met al een heel gedoe. Maar gelukkig verkopen wij ook posterstrips. Wat zijn daar de voordelen van?

Posterstrips zien er mooi uit

Het voordeel van posterstrips is niet alleen dat ze praktisch zijn, maar er bovendien ook nog eens bijzonder mooi uitzien. Het geeft een extra dimensie aan je poster en dat is natuurlijk mooi. Het is mooi voor het interieur en bovendien is het gemakkelijk op te hangen. Je kunt het met een klein spijkertje ophangen in de muur. Maar er zijn ook nog andere opties.

Verschillende afmetingen

Bij ons kun je posterstrips van verschillende afmetingen kopen. Er is dus altijd wel wat bij je past. Onze webwinkel is voorzien van een handig filtersysteem. Dus je kunt op een zeer gemakkelijke manier filteren op de juiste maten voor je poster. Dit kun je dus simpelweg opnemen en je hoeft dan nooit bang te zijn dat je per ongeluk de verkeerd hebt besteld. Mocht een bepaalde afmeting er onverhoopt niet bijzitten, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Er valt dan altijd wel wat te regelen, bovendien kunnen we je dan van alternatieven voorzien.

Ruim assortiment

Naast strips verkopen we ook posters en vele andere soorten ophangsystemen. Het is dus aan te raden om eens een kijkje te nemen. Ons doel is om producten van goede kwaliteit te leveren tegen scherpe prijzen, zodat iedereen er van kan genieten. Ook mensen met minder geld.