Hoe hang ik het beste een fotolijst op?

Een fotolijst ophangen kan af en toe best lijken als een enorme klus, maar dat hoeft eigenlijk helemaal niet zo te zijn. Een lijst ophangen is namelijk zo gedaan.

Het maakt niet uit om wat voor lijsten het gaat, zowel grote als kleine lijsten heb je zo opgehangen. Vaak lijkt het ook een stuk moeilijker dan dat het is. Toch zijn er wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden.

Hoe hang je een fotolijst op

Het is van tevoren vaak handig dat je weet wat voor muur het is waar jij je fotolijst aan wilt ophangen. Is het een stenen muur ga dan voor een schroef met een plug, mocht je een houten muur hebben dan is het handiger om een stevige spijker te gebruiken. Op deze manier kun je makkelijk een fotolijst bevestigen aan een muur.

Zit de schroef eenmaal in de muur dan is het tijd om de fotolijst op te hangen. Kijk wel goed als de fotolijst waterpas hangt. Het kan namelijk voor veel mensen storend werken als de fotolijst niet helemaal recht hangt. Het maakt ook niet uit hoe groot of hoe klein de fotolijst is, elke lijst van Yourdecoration.nl is eenvoudig op te hangen.

Ook hebben wij speciale posterlijsten, waar onze posters perfect inpassen. Dit maakt het kiezen van een lijst misschien nog wel een stukje makkelijker.

Maak gebruik van een posterstrip

Wil je een poster ophangen, maar wil je deze niet inlijsten? Dan kun je gebruik maken van onze ophangsystemen. Deze ophangsystemen of posterstrips zijn erg makkelijk in gebruik en zorgen ervoor dat jouw poster goed beschermd wordt. Het is een eenvoudige, maar ook makkelijke manier om jouw posters op te hangen en het ziet er goed uit in ieder interieur.

Fotolijst
Een poster ophangsysteem bestaat uit twee posterstrips die erg eenvoudig zijn om op te hangen. De bovenste stip is voorzien van een ophangoog waar je een dun touwtje aan kan bevestigen om zo de posterstrip op te hangen. De onderste strip zorgt voor het gewicht waardoor de poster altijd strak en recht hangt.

Onze posterstrips zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en ook nog eens in verschillende maten. Zo zit er altijd de juiste voor jou tussen.

Kies de juiste plek en volgorde

Heb je meerdere fotolijsten en wil je een fotomuur maken? Kijk dan eerst goed hoe je de lijsten wil hebben hangen. Als je bijvoorbeeld 3 dezelfde lijsten hebt die je naast elkaar wilt hangen. Zorg er dan voor dat ze allemaal op dezelfde hoogte hangen en dat er overal dezelfde tussenruimte zit. Zo krijg je een strak geheel en krijg je meteen een hele andere sfeer in huis.

Fotolijst
Natuurlijk zijn er andere talloze manieren om jouw fotomuur te maken. Heb je lijsten in verschillende maten? Leg ze dan eerst bijvoorbeeld op de grond en kijk dan hoe je ze wil hebben hangen. Ben je er eenmaal uit dan kan het boren beginnen.

FotolijstenTevens zijn er nog veel meer manieren om jouw fotolijsten op te hangen. Mocht je hierover nieuwsgierig zijn geworden, dan kunnen wij jou daar ook mee helpen.

Bij onze blog ‘Een fotomuur met een fotolijsten collage is een echte eyecatcher’ kun jij helemaal op de hoogte worden gebracht van de laatste trends met fotolijsten. Zo kun je misschien net wat meer inspiratie opdoen om jouw fotomuur helemaal in jouw stijl te maken.

Kies de juiste lijst uit voor aan jouw muur

Zoals je ziet zijn er talloze manieren om jouw foto’s op een bepaalde manier op te hangen, maar dan is er nog een wat je moet uitkiezen. Namelijk welke fotolijst(en) hangen het mooiste in jouw kamer.

Een ding is zeker bij ons heb je de keuze uit talloze verschillende fotolijsten, maar om het je nog wat makkelijker te maken kun je ook gebruik maken van onze inlijst configurator.

Met deze configurator kun jij van alle fotolijsten een nog beter beeld krijgen hoe deze er daadwerkelijk uitzien. Je kunt kiezen uit verschillenden materialen, maar ook de verschillende kleuren die wij in ons assortiment hebben. Je kunt zelfs zien hoe het staat als je passe-partout aan de lijst toevoegt.

Zo kun jij precies vinden wat jij zoekt en zo voldoet het ook precies aan al jouw wensen.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.