Een fotomuur is een echte eyecatcher

Een fotomuur is een echte eyecatcher

Heb jij zo’n saaie, kale muur in jouw huis, maar weet je niet wat je ermee moet doen om het op te fleuren? Dan hebben wij daar wel een idee voor. Namelijk een ware fotolijsten muur.

Fotolijsten

Hoe leuk is het wel niet dat jij een muur hebt gevuld met jouw favoriete mensen, huisdieren en/of herinneringen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn fotolijsten en natuurlijk jouw favoriete foto’s. Met de foto’s kunnen wij jou niet helpen, maar voor de mooiste fotolijsten ben je bij ons zeker aan het goede adres.

Wij hebben lijsten in verschillende kleuren, maten en materialen dus er is zeker keuze genoeg. Heb je nog inspiratie nodig of ideeën over hoe jij je fotolijsten het beste kan ophangen lees dan vooral even verder.

Genoeg mogelijkheden om jouw huis op te fleuren

Wij hebben boordevol fotolijsten muur inspiratie, er zijn namelijk zoveel verschillende mogelijkheden om jouw muur te stijlen met onze fotolijsten. Je kunt als eerste meerdere kleine fotolijstjes aan de muur ophangen. Als het ware creëer je dan een muurcollage van fotolijsten, maar ook hiermee kun je verschillende keuzes maken.

Fotolijsten

Je kunt gaan voor een de welbekende collage. Met een collage kun je een grote oppervlakte vullen. Vaak worden hiervoor ook meerdere lijsten in verschillende formaten gebruikt. Je kunt hier ook afwisselen met foto’s, maar ook met quotes. Het is wel handig om van tevoren te bepalen hoe jij het op wilt hangen.

Ook kun je voor de cluster manier kiezen. Hier hang je de lijsten op een asymmetrische manier op. Hoewel je het asymmetrisch ophangt, lijkt het toch vaak erg in balans. Het leuke aan een cluster is ook dat je gebruikt kunt maken van verschillende formaten en kleuren. Zo complimenteren ze elkaar nog beter.

Eigenlijk kun je dus van alles doen met onze fotolijsten. Het leuke hiervan is, is dat je dus verschillende fotolijsten met elkaar kunt combineren.

Kies voor een strakke look

Houdt je meer van een strakke en moderne look, dan is het misschien een idee om gebruik te maken van een fotolijst 50x70 cm. Hang bijvoorbeeld 3 fotolijsten van 50x70cm naast elkaar op. Dit wordt ook wel gezien als lineaire manier. Hierbij hang je de lijsten in een lijn naast elkaar neer. Door dit te doen creëer je een bepaald ritme en balans.

Fotolijsten

Wat ook een leuke manier is om gebruik te maken van een grid. Hier hang je meerdere lijsten op een lineaire lijn boven en onder elkaar. Zo kun je een grote kale muur mooi inrichten. Wel is het belangrijk om te weten welke foto’s je wilt ophangen, zo kun je ook veel eenvoudiger de juiste maat van de lijst bepalen.

Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een fotolijst 30x40 cm. Dit zijn fotolijsten met een gemiddeld formaat. Deze fotolijsten zullen altijd goed uitkomen en door de toegankelijke maat kun je er veel kanten mee op. Met een fotolijst 30x40 cm heb jij zeker een eye-catcher aan de muur.

Wat ook erg leuk kan zijn om in de fotolijsten te plaatsen is een poster. Met een poster kun jij meteen je kamer een stuk meer sfeer geven. Hang je favoriete band, film of game aan de muur. Zo maak jij van je huis echt een thuis. Wij hebben genoeg posters waar je uit kunt kiezen. 

Het enige wat je nu nog moet uitzoeken is welke kleur fotolijsten. Je kunt bijvoorbeeld altijd voor zwarte fotolijsten gaan. Zwarte fotolijsten zullen in elk interieur erg goed staan. Het is een tijdloze, maar ook moderne kleur waarin jouw foto altijd goed tot zijn recht komt.

Fotolijsten

Voor welke fotomuur indeling ga jij?

Een wand met fotolijstjes is natuurlijk een hele leuke manier om jouw muur net dat zetje meer te geven, maar je moet natuurlijk wel weten welke fotolijstjes je wilt hebben.

Bij ons heb je keuze genoeg, misschien soms wel iets te veel. Ook daar kunnen wij het wat makkelijker voor jou maken. Je kunt namelijk gebruiken maken van onze inlijst configurator.

Met de configurator krijg je een nog betere impressie van de fotolijst. Hoe deze eruit ziet, van welk materiaal die is en je kunt alle kleuren nog beter bekijken. Zo wordt de keuze maken toch een stuk makkelijker. Ook kun je gaan voor een fotolijst met passe-partout.

Combineer het met een passe-partout

Een passe-partout is een omranding voor in jouw fotolijst. Door gebruik te maken van een passe-partout komen jouw foto’s nog beter uit. Ook kun je een passe-partout gebruiken om net dat ene stukje van de foto te verbergen. Een passe-partout heeft ook nog het voordeel dat het ervoor kan zorgen dat jouw foto en fotolijst niet zo snel beschadigen, dit komt doordat de foto of het kunstwerk niet rechtstreeks tegen het glas van de lijst kan drukken.

Onze passe-partouts komen ook nog eens in verschillende maten en zelfs kleuren. Zo zit de juiste passe-partout er zeker voor jou tussen. Het enige wat jij nu nog moet doen is een fotolijst kopen om jouw huis helemaal weer tot jou thuis te laten voelen.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.