Poster ophangen zonder muur te beschadigen

posters

Het ophangen van een poster zonder de muur te beschadigen kan een hele klus lijken, maar in werkelijkheid valt dit allemaal nog wel mee. Een poster kun je op verschillende manieren ophangen. Dus mocht je nog inspiratie nodig hebben dan hebben wij genoeg leuke tips voor jou. Want wie wil nou niet zijn of haar huis helemaal eigen maken door middel van verschillende posters van jouw favoriete films, artiesten of games.

Er zijn verschillende manieren om jouw poster aan de muur te hangen. Als eerste is het handig om te kiezen als jij jouw poster in een lijst wil hangen of als je gebruik wil maken van een posterstrip. Beide opties zijn erg makkelijk om aan een muur te bevestigen. Dus mocht jij je afvragen hoe je een poster aan de muur hangt, lees dan vooral even verder. Toch zit er bij beide opties wel een aantal verschillen.

Het gebruik maken van een fotolijst kan verschillende voordelen hebben. Met een fotolijst licht jij namelijk echt de poster helemaal uit, maar ook zorgt een fotolijst ervoor dat je poster goed beschermd wordt. Door de glasplaat in de fotolijst kan er namelijk geen stof op de poster komen en weet je zeker dat jouw poster jarenlang goed blijft. Voor de rest is een fotolijst ook makkelijk om aan de muur te bevestigen.

Het enige wat je hoeft te doen is een schroef met een plug in de muur te boren en daar kun je dan eenvoudig jouw lijst aan ophangen.

Maak gebruik van ophangstrips voor posters

Ben je niet zo van de fotolijsten, maar wil je wel jouw poster ophangen? Dan hebben wij daar ook een oplossing voor. Je kunt namelijk ook gebruik maken van onze ophangstrips.

Bij een ophangstrip ook wel een posterstrip genoemd hang je de posters tussen de bovenste en de onderste strip. De onderste strip zorgt voor het gewicht zodat de poster strak tegen de muur komt te hangen. De bovenste strip is voorzien van een ophangoog waar je eenvoudig een dun touwtje aan kan bevestigen. Hiermee hang je makkelijk de strip aan een haakje of spijkertje aan de muur.

Ophangstrips zijn een eenvoudige, maar tevens ook mooie manier om jouw poster op te hangen. Door onze verschillende kleuren posterstrips kun je ook nog kiezen welke het beste bij jouw poster past. Heb je bijvoorbeeld een poster met donkere kleuren, ga dan voor een zwarte posterstrip.

Door een zwarte posterstrip te gebruiken laat je alle aandacht bij de poster en niet bij de strip. Bij zowel posterstrips en fotolijsten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dus het is ook nog eens eenvoudig om een grote poster op te hangen.

Zo zie je maar weer dat er verschillende manieren zijn om jouw posters op te hangen.

Voor welke poster ga jij?

Weet je nog niet hoe jij je posters wilt ophangen of heb je nog helemaal niet de juiste poster gevonden? Dan hebben wij wel meerdere ideeën om posters op te hangen. Het als eerste belangrijk om te kijken wat voor poster je wilt. Bij ons kun je eenvoudig online posters kopen.

Alleen dan rust er nog een vraag, namelijk: “Welke poster moet ik kiezen? Ook daar kunnen wij jou bij helpen. Wij hebben een groot scala aan verschillende posters. Ben je bijvoorbeeld helemaal gek van die ene actrice of kan je die ene film keer op keer kijken? Neem dan een kijkje tussen onze collectie aan filmposters. Hier moet vast en zeker dan wel wat voor jou tussen zitten.

Mocht je niet geïnteresseerd zijn in films, dan hebben wij alsnog genoeg keuze voor jou. Kijk bijvoorbeeld tussen onze games posters, muziek posters of bij de algemene posters.

Het makkelijke van posters is ook dat mocht je er een keer op uitgekeken zijn dan kun je zo eenvoudig en goedkoop nieuwe posters bij ons bestellen. Het gebruik van posters is dan ook een leuke manier om jouw huis op te vrolijken en hoe heerlijk is het wel niet dat je gewoon online posters kan kopen.

Ben je nou nieuwsgierig geworden naar ons aanbod en tover jouw kamer weer helemaal om naar jouw wensen.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.