Geef een fotolijst als uniek cadeau voor Valentijnsdag

Valentijnsdag, de dag om te laten zien hoeveel je van iemand houdt, maar wat is nou de perfecte manier om liefde te uitten. Wij hebben daar wel een idee voor, zoals een fotolijst met een leuke foto van jullie twee.

Een fotolijst met een foto zal altijd goed doen. Het is namelijk een persoonlijk cadeau en zal daarom altijd gewaardeerd worden. Ook kun je kiezen voor meerdere lijsten met meerdere foto’s. Jullie favoriete foto samen, huisdier of bijvoorbeeld van jullie mooiste herinnering samen.

Een fotolijst cadeau voor Valentijnsdag is zeker het ideale cadeau om jouw geliefde een keer goed te verassen.

Wat is er nou leuker dan een persoonlijk cadeau

Iedereen wil wel verrast met een uniek Valentijnsdag cadeau, alleen zo’n cadeau verzinnen kan nog weleens een hele uitdaging zijn. Daarom hebben wij verschillende ideeën voor jou. Bijna altijd en bij iedereen werkt een persoonlijk cadeau altijd goed. Een persoonlijk cadeau laat zien dat je echt om de desbetreffende persoon geeft.

Fotolijst

Tevens zijn er nog wel talloze opties als het om fotolijsten gaat. Wij hebben namelijk fotolijsten in verschillende kleuren, maten en materialen. Het is dus belangrijk om precies te weten waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Het meest voor de hand liggende is natuurlijk kiezen voor een rode fotolijst. De kleur rood staat natuurlijk voor de liefde en dat wil je natuurlijk kenbaar maken. Het enige wat je dan nog maar hoeft te kiezen is de maat van de fotolijst.

Het kan ook zo zijn dat je bijvoorbeeld voorkeur hebt voor een bepaald materiaalsoort. Je kunt namelijk ook gaan voor een houten fotolijst. Onze houten fotolijsten zijn daarbij ook nog eens in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Een houten fotolijst is veelzijdig inzetbaar en daarbij ook nog eens tijdloos. Hout geeft vaak een warme uitstraling af en kan de meeste kille ruimtes opfleuren.

Ben je niet zo van het hout? Dan kun je ook gaan voor een aluminium fotolijst. Een aluminium fotolijst geeft vaak een moderne en tijdloze stijl weer. Het is een lijst die eigenlijk in elke ruimte goed tot zijn recht komt. Bij onze aluminium fotolijsten kun je ook kiezen uit een breed assortiment van verschillende kleuren en natuurlijk ook in talloze verschillende maten.

Mocht het materiaal jou niet zoveel uitmaken, maar zit je meer vast op welke maat je moet kiezen? Dan kunnen wij jou daar ook bij helpen. Een goed formaat fotolijst is bijvoorbeeld 50x50 cm. Dit is een middelgrote vierkante fotolijst.

Een vierkante fotolijst valt vaak goed in de smaak, omdat je er allerlei kanten mee op kan.

Enkele ideeën voor het perfecte cadeau

Wil je een fotolijst cadeau voor Valentijnsdag geven, maar weet je nog niet precies van hoe of wat dan hebben wij wel een paar ideetjes voor jou. Er zijn talloze manieren om het zo leuk en persoonlijk mogelijk te maken. Je kunt meerdere kleine fotolijstjes kopen met daarin foto’s van jullie favoriete herinneringen samen. Wellicht dat een muur collage perfect zou zijn?

Fotolijsten

Wil je het liever laten bij een fotolijst, maar weet je nog niet wat voor foto je daarvoor wilt gebruiken? Ga dan voor een 70x90 cm fotolijst, hierin kun je je eigen persoonlijke collage maken. Zo hoef je niet voor een foto te kiezen, maar kun je dus meerdere foto’s gebruiken.

Ook is het dan leuk om er eventueel korte, lieve quotes in te plaatsen. Zo wordt het zeker een cadeau dat die persoon voor altijd zou koesteren.

Ben je niet helemaal van de foto’s, maar zou je wel graag iets persoonlijks willen geven met een fotolijst? Dan kun je bijvoorbeeld ook gaan voor een poster. Is de persoon die je het cadeau wilt geven bijvoorbeeld helemaal gek van een bepaalde film, serie of artiest? Ga dan voor een poster met een daarbij passende fotolijst.

Voor welke fotolijst ga jij?

Om het nog wat makkelijker te maken voor jou om de juiste fotolijst te kiezen kun je gebruik maken van onze inlijst configurator. Met onze configurator krijg je een nog beter beeld van de fotolijst. Je kunt hiermee al onze fotolijsten zien, in alle kleuren, maten en materialen. Zo krijg je een beter beeld.

Ook kun je kijken hoe een fotolijst eruitziet met een passe-partout erbij. Wij hebben namelijk ook een breed assortiment aan passe-partouts. Denk hierbij aan verschillende kleuren en maten.

Fotolijsten

Een passe-partout kan er namelijk voor zorgen dat jouw foto net wat mooier uitkomt. Het is inmiddels wel zeker dat je met een fotolijst zeker een uniek Valentijns cadeau te pakken hebt.