Sier je interieur met posters

Sier je interieur met posters

Het ophangen van een poster is vaak een leuke manier om jouw kamer net wat meer sfeer te geven. Daarbij is het ook nog eens een vrij makkelijke manier. Het is belangrijk dat je weet welke je poster je wilt en hoe je deze wilt gaan ophangen. In deze blog kun je hier van alles over lezen. 

Grote muurposters zijn echt een trend. Het zorgt ervoor dat jouw kamer net weer dat extra zetje krijgt. Het versieren van je kamer met posters is daarom dus een erg leuk idee. Wat ook een voordeel is, is dat je vaak kunt wisselen met posters. Natuurlijk is het wel belangrijk om te weten hoe je de posters moet ophangen. 

posters

Je posters ophangen kan op vele manieren

Het ophangen van posters kun je op meerdere manieren doen. Het ligt er maar net aan wat jij de tofste manier vindt. De makkelijkste manier is natuurlijk de poster tegen de muur aanplakken. Dit kun je eenvoudig doen met plakband. Het geeft een soort edgy sfeer, maar het is natuurlijk niet een manier om helemaal aan te raden. Je poster wordt namelijk veel sneller beschadigd. 

Een volgende manier is het gebruiken van een posterstrip. Dit is een erg eenvoudige manier om je poster netjes op te hangen. Daarbij geeft het ook nog een erg moderne uitstraling. Een posterstrip bestaat uit twee posterstrips. Tussen deze twee strips hang je de poster. Aan de bovenste strip zit een ophangoog waar je eenvoudig een touwtje aan kunt bevestigen en deze kun je dan ophangen. De onderste strip zorgt voor het gewicht. Hierdoor blijft de poster strak tegen de muur aan hangen. 

Als laatste heb je natuurlijk ook nog de mogelijkheid om te kiezen uit een fotolijst. Een fotolijst zorgt ervoor dat jouw poster op en top wordt beschermd. De poster zit namelijk tegen ons antireflex-glasplaat aan. Dit zorgt ervoor dat er geen vuil op kan komen en je hebt geen last van reflectie. Vaak zorgt een fotolijst er vaak voor dat de poster nog net wat beter wordt belicht. 

posters

Voor welke poster ga jij?

Zodra je weet op welke manier jij je poster wilt gaan ophangen, dan is het ook handig om te kijken in wat voor een muur je dit gaat doen. Natuurlijk kunnen onze posters, posterstrips en fotolijst op elke muur worden bevestigd. Het is alleen wel handig om te weten wat voor muur je het wil gaan bevestigen. Voor bijvoorbeeld een houten muur is een spijker al genoeg, maar voor een betonnen muur zou je eventueel ook gebruik moeten maken van een schroef en een plug. Een poster ophangen zonder beschadigingen te vormen is natuurlijk het belangrijkste. 

Het ophangen van een poster is dus zo gebeurd, maar het kiezen van de juiste poster kan nog wel eens een stuk moeilijker zijn. Gelukkig hoef jij je daar bij ons ook geen zorgen over te maken. Wij hebben namelijk onze posters allemaal onderverdeeld in verschillende categorieën. Wij hebben 10 hoofdcategorieën en daaronder vallen weer kleine subcategorieën. 

Genoeg categorieën om uit te kiezen

Ben jij een groot film en serie fanaat, dan is natuurlijk de categorie film posters echt wat voor jou. Zo zou een poster aan de muur van jouw favoriete film echt geweldig zijn. In onze collectie film poster vind je ook vele subcategorieën van verschillende films en series. Het versieren van je kamer met posters is een fantastische manier om wat meer sfeer te geven aan jouw interieur. 

Posters kunnen in elke kamer worden opgehangen. Vaak heb je wel posters die net beter in de ene ruimte uitkomen dan in een andere ruimte. Zelfs hier hebben wij verschillende categorieën voor. Wil jij je kantoor net wat meer sfeer geven dan moet je zeker even een kijkje nemen bij onze kantoor posters. Hier kun je allerlei posters vinden die zullen stralen op jouw kantoor. 

Zo hebben wij een speciale collectie gericht op slaapkamer posters. Hier vind je dus posters die erg geschikt zijn voor in een slaapkamer. Denk hierbij aan grote posters voor aan de muur. Is jouw woonkamer juist toe aan wat meer sfeer, dan moet je natuurlijk een kijkje nemen bij onze collectie woonkamer posters

posters

Een wereld van verschil met posters

Met grote muurposters kun je veel realiseren. Het zorgt ervoor dat jouw kamer een compleet nieuwe uitstraling krijgt. Het laat ook zien waar jouw interesses liggen. Wat ook een vet idee is om te doen. Is het maken van een posterwand. Met een posterwand gebruik je verschillende posters voor aan de muur. Zo tover jij je muur echt om tot een grote eye-catcher. 

Wacht niet langer en laat jouw kamer weer stralen met een poster aan de muur. Om nog meer inspiratie op te doen als het gaat om posters is de blog welke posters voor welke kamer ook erg handig om te lezen. Hier lees je over van alles waar welke posters vaak het beste uitkomen. 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.